I can't let you be


Even angels fall

Jobbet är avklarat, en timme tog det och jag fick betalt för två. Det kändes ju ganska bra.
Jag anlände till lägenheten med ytterliggare en stor väska med kläder och förnödenheter. Så det blir mer och mer ett kaos här.
Vi gör middag nu, bakad potatis och skagenröra med sallad. Grejen är ju att potatisen tar ju inte fem minuter på sig att bli klar, utan fem timmar. Typ.
Så vi håller alltså på att storkna av hunger för tillfället. Vi är ju numera rutinerade sambos. Vi vet vad som ska göras. T.ex Lina diskar och gör sallad och jag kommer med glada tillrop från soffan och spelar den musik hon vill höra på stereon. 
Planerna för kvällen är, inga. Alex kanske tänkte komma förbi och visa sitt tryne. Annars så tänkte vi göra ingenting. Ligga och titta i taket och lösa världsproblemen. 
Sen har jag varit ett vrak idag att jag är helt slut, det tar på krafterna att ha känslor. Made of steel, made of stone eller hur var det nu. Jag blir inte riktigt klok ibland.
Men det tar sig, sambolivet lyfter upp det mesta.

Nu är middagen faktiskt klar, äntligen.


Mer än någonting annat.

Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest, när man släcker en annan.




































När allt är fel, men känns så rätt.

Jag är allt utom människa nu.
När jag kom hem i morse efter jobbet så hade Lina nattsällskap, Jimmy & Emil.
Vi trängde ner oss alla fyra i den lilla sängen, och efter många om och men så låg vi ganska skönt. 
Men våra lite salongsberusade herrar började då att snacka, alltifrån om det är okej att ljuga om sin ålder på krogen till Piff & Puff. Och kanske det mest väsentliga i världen, vem är det Lucas ringer i det sista OTH programmet?
Vid femsnåret tröttnade killarna och vi alla somnade som små lamm.
Lina har gått till jobbet, och killarna har dragit. JAg ska snart dra hem till skutan, för att få lite mat tänkte jag och sen ska jag jobba ett par timmar. Och hämta lite jobbarkläder, jag stannar i stan hela veckan. Lite tråkigt kanske att behöva gå upp så tidigt för att jobba men jag vill hänga med min roomie och ha det bra.


Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där. 
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.
 Nu kan det vara för sent att säga som det är.


Jag ska aldrig mer förtära alkohol

Jag ser ut som ett jäkla vrak. Och fy bubblan vad jag mår dåligt, det är fan inte roligt. Inte nog med att jag antagligen har lite feber så är ju för första gången på mycket länge bakis. Det går inte längre.
Igår tog vi oss ut till Emelie iallafall, en välkomstshot började vi med där. Sedan gick det bara utför. 
En snabbis på Berggrenska och sen sun city. Det var så jäkla roligt. 
Lina skapade även ett blodbad på dansgolvet, jag var för full för mitt eget bästa och Roxanne försvann vid kvällen slut.
Jag somnade till tonerna av Backstreet boys och vaknade till Phil Collins. 

Nu sitter jag och försöker få i mig lite mat, det går sådär skulle jag våga påstå. Den har redan blivit kall, så jag struntar i den. Istället ska jag lägga mig och sova ett tag.
För ikväll väntar jobb på krogen. Jag skuttar av glädje, eller så gör jag inte det.



Det var en fredagskväll, en fredagskväll

Vi har nu slagit oss ner i Linns crib. Som förövrigt kommer vara vårat hem tills Linn kommer hem.
Golvet i lilla ettan är fyllt med kassar och hundra väskor, typ. Man märker att jag & Lina har flytta in om man säger så.
Det är tydligen fest ikväll, jag känner dock att jag heller går och sover. Nu. 
Men det får man inte, så det är bara att hitta något att ha på mig, sminka sig till människa och få ordning på kaoset till hår jag har. Jag har inget val verkar det som. Men jag kan nog tagga till jag med, man är ju inte den som är den.
Klänningarna ligger uppradade, skorna står uppställda och smycken är framme så det är lixom bara att börja prova.
Musiken är på och spriten står framplockad. 
Det kanske blir en bra kväll ändå. 

xoxo

u-n-d-e-r-b-a-r-t



Det är så bra att det nästan gör ont i hjärtat.

Om jag ändå var någon annan

Om ni undrar så har min kropp gått ut i strejk. Nu gör det ta mig tusan ont överallt.
Lite måste man få klaga.

Nu återstår ca en timme på jobbet, dan har gått förvånansvärt fort ändå. Kanske för att jag har haft två stycken oändligt långa konversationer med två kunder. Äldre herrar i sina bästa dagar, varav en hade hörapparat så jag var tvungen att prata sakta och tydligt. Vilket var ganska svårt när det gäller mig.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Posthantering förr i tiden när man sorterade på tågen, fotboll och politik.
Jag som hatar politik, men det kom lixom på tal och det kändes helt rätt att prata om det just då.
Sitter och tittar på mina kluvna hårtoppar, borde klippas. Och min långa naglar med gammalt nagellack på. Borde fixas. Ikväll.  Ledig imorrn, helt obeskrivligt skönt.
Ska till Linn en sväng innan hon drar till Malmö, sen en sväng på stan. Måste köpa ett skärp till mina byxor jag köpte igår, som var en aning för stora.
Sen blir det fest hos EP på kväll, inte skittråkigt. Pratade dock med Sarah idag, och det var tydligen bartömmning på Fellows imorrn som dom skulle på. Men inte jag. För jag är kvar i Sveriges tråkigaste stad. Hjälp.
Men det kommer kanske fler gånger. Eller, en dag i augusti då jag är ledig så jag kan åka dit en sväng och göra stan osäker igen. Alldeles för långt fram i planeringen kanske.

Nej, om man kanske skulle jobba lite eller nått åt det hållet.

Du ser lite halvrisig ut

Jag ser bättre ut än vad jag mår. Helvetet har brytit sig loss inom mig och spridit sina bakterier. Och jag ska jobba ytterligare en lång dag, det kan inte bli bättre. See ya.

Tre tjejer

Jag, Linn o Lina ligger utslagna i soffan nu. Man kan tro att vi vart ute krig eller nåt. Men vi har shoppat och ätit mat på singel o mingel, det var tillräckligt jobbigt. Nu kollar vi på facebook och hånar allas bilder :) härligt nöje på onsdagar.

Heartbeats

Är det inte sommar när Håkan Hellström spelar på Allsång på Skansen, så säg.
Efter ett eftermiddagspass så var det precis vad jag behövde om jag säger så.
Middagen är intagen så nu är jag helt slut. Ska slänga mig på sängen och kolla på nån film. Det blir nog nån jag har sett 1000 gånger förut eftersom jag inte hunnit laddat ner nån ny.
En släng av tuberkulos verkar jag ha fått också. Fruktansvärt ont i halsen och i lungorna. Tråkigt att man ska dö i det lixom, och inte i en naturlig död.
Nu spelade Miss Li på tvn hörde jag. Är inte hon bara ett lyckopiller?
Can't wait tills augusti. Lasse, Li och så jag :)

Just ja, borde fixa trådlöst internet till den bärbara datorn. Har inte kommit på något bra sätt än.
Ska höra med Lisbeth Salander om hon kan hjälpa mig med det. Men hon jobbar typ eftermiddag på Ericson nu.
Kul tjej.

see ya

Afternoon

Jag jobbar. Tre timmar till bara. Mina fötter värker, min hjärnverksamhet lag av för fem timmar sen och jag är hungrig.
Jag & Anette hade nyss "operation: hitta brev utan frimärke i en säck full med post". Resultatet? As always, lyckat.
Nu längtar jag hem till min säng och ett NCIS-race.
Men det lär väl dröja förstår jag.

Just ja, jag fick ett väldigt roligt sms nyss från ett okänt nummer.
Det handlade om Helsingborg, en flaska Jack Daniels och ett giftemål.
Fruktansvärt roligt. 

see u

Var det lördagskväll sa du?

Jag har legat i mammas och pappas säng hela dagen med laptopen i knäet. NCIS-race var det här lixom. Jag har ju börjat tröttna en aning på det så jag varvar med att kolla på lite andra program också.
Frågan är ju hur länge till jag orkar hålla mig vaken, midsommarfirande tar ju på krafterna. Så jag ser ut som en slaktad gärvling dessutom, hur roligt är det?

Imorgon eftermiddag kastar jag på tåget till Stockholm för att träffa mina tjejer och åka till Ekerö på grillfest. Kan ju inte bli annat än succé eller. Det tråkiga är väl att jag tidigt på måndagen lär åka hem igen för att jobba kväll på posten. Det hade ju inte kunnat vart värre. Men så är det.

Ännu en lördagkväll som bara försvinner ut i ingenting...


En midsommarnattsmardröm?

Jag hoppade på bussen 00.30 och åkte hemåt. Och efter en kort vistelse i ett par buskar mellan busshållsplatsen och huset så var jag hemma i sängen. Kunde ändå inte sova, utan låg och vred och vände på mig i två timmar. Vilket inte är så jäkla roligt när man är full och hela världen snurrar 23 varv i sekunden.
Sen fick jag ett samtal, från någon som jag inte hörde vem det var. Och när jag frågade så fick jag svaret - Din hemlige beundrade. Han pratade på, och nämnde både en och fyra gånger att jag var så jäkla fräsh och snygg.
Och när jag avbrutit samtalet så kom jag på vem det var. Hmm, hur hade han fått mitt nummer?
Jo, min pappa hade gett honom mitt nummer. Kul pappa. Grejen är ju att den här killen inte är någon fröjd för ögonen att se på, och dryg som en yesflaska. Så det var ju inget jag slog en frivolt över. Lägg då oxå till att jag vara nära att döda min pappa imorse när han erkände. Jag vill inte ha någon hemlig beundrare.
Efter det samtalet ringde Emelie i nästan panik, eller nåt sådant. Hon och Angi hade fortsatt ut till Bönan efter de släppt av mig på stan. Det var tydligen ingen höjdarfest. Emelie lät såhär: Jag har vart på världens tråkigaste fest. Någonsin. Nej, jag mår så jävla dåligt när jag tänker på det. Det är pinsamt.
Efter det samtalet så tvingade jag mig att somna, vilket jag gjorde efter nån timme.

Och idag har jag låtit bli att göra alltför många ansträngande saker. Jag går fortfarande runt i pyjamasen och luktar gammal fylla. Pappa vill ha med mig ut på en båttur. Seriöst? Tanken på vatten får mig att tänka på sprit vilket får mig att vilja spy. Igen.
Jag ska ta med mig datorn, krypa ner under täcket och kolla på Navy CIS hela jävla dagen.

Peace.

Vi är inte sånna som i slutet får varann...

Imorgon är det midsommarafton och förberedelserna är i full gång. Föräldrarna har lämnat huset för att förbereda den stora festen imorrn som sätter igång 10.00.
Jag kör en annan taktik imorrn, och den innebär att inte ta första snapsen kl 10 som jag gjorde förra året.
Då var jag tvungen att ta en stödvila mellan mina två inplanerade fester. Och sen slockna vid midnatt och ha världens bakfylla dagen efter. Aldrig mer.
Imorrn ska jag vara mer taktisk. Dricka lite och sakta under hela dagen så jag får en jämnare kurva.
Just nu lockar jag håret, så jag är förberedd imorgon bitti. Jag var även tvungen att göra en första hjälpen insats på håret innan jag började. Det såg förjävligt ut.

Nej, om man skulle återgå till förberedelserna :)

Baby, bye bye bye

I wanna go far, far away from here

Ledig idag. Och det behövdes verkligen.
Vid halv tio-tiden klev jag upp och satte mig i köket och läste tidningen. När jag knappt hunnit till sporten så kände jag att jag behövde sova lite till. Sagt och gjort.
Syrran har nu åkt, spanienresa väntar på lördag. hon ska ner och glassa med bratsen i Marbella.
Så det blev en liten hej då-lunch med kinamat. Nu har man hela huset för sig själv igen.
Morsan har hets nu. Psykbryt är väl kanske ett mer passande ord.
Jag ska flytta mig från datorn, så hon kan använda den.
Sen ska jag ut och plocka blommor till midsommarstången. Vet ni hur mycket blommor man behöver till det?
Skitmycket. Och det tänker jag knappast plocka själv.
Sen ska jag städa hela huset också. What??
Så hon kan sitta och slöa vid datorn samtidigt eller?
JAg blir så jäkla less på det här att jag dör snart. Hur mycket ska man stå ut med egentligen?

Nej, nu kommer djävulen och skriker i mitt öra igen.
Det kan vara det sista ni hör ifrån mig idag. Eller någonsin.

and it hurts with every heartbeat...



Är inte det här så jäkla vackert?

En smärtfri vardag

Jobbet var ganska smärtfritt, förutom att det medför en trötthet utan dess like.
Imorrn blir det inge sthlm, istället blir det på söndag. Då det blir världens reunion. Sarah, Kristin och jag med bartendergrabbarna. Kan bli hur rooligt som helst.
Tråkigt dock att jag måste vara tillbaka på jobbet 14.30 på måndagen. Men det blir fint ändå.
Imorrn blir det nog utgång med alla tjejerna, känns väl bara så rätt.
Det var längesen jag var ute och svirade på stan.

Nej, nu ska jag gå och sova innan fotbollen börjar !

my amarula tree

Idag har jag inte gjort allt för mycket för världen. Städat bilen, planerat resan, legat och tittat i taket.
Och tredje världen svälter fortfarande.
Imorrn blir det jobb på posten. Usch. Cykelområdet, ännu värre.
Jag vill dö. Typ nu.
Hoppas på sthlm på torsdag. Måste shoppa punkt nu. Och så har jag Sarahabstinens, min lilla slyna.

ähh.

Off we go

Jag önskar att jag var någon annastans än här just nu.
Nedräkningen har börjat.











En dag i mitt meningslösa liv

Jag ligger i sängen och läser upplösning i min bok av Lauren Weisberger, dricker lite apelsinjuice och äter mina sista M&M's. Kommer på att de gröna och de gula faktiskt smakar skit, så de får ligga kvar i skålen.
Tv:n står på ljudlös, men när Chris Brown kommer så sätter jag på ljudet igen och sjunger med. Sen går jag för tredje gången ut i köket och öppnar kylskåpet och inser att det fortfarande inte finns någon mat att äta. Så jag fortsätter att vara hungrig. Säger hej och hej då till syrran och mamma när de kommer från jobbet och åker till ica. Drar en hand genom håret och inser att det borde tvättas, helst för två dagar sen. Planerar att göra det ikväll, innan jag kollar på fotbollen.
Och till den funderar jag på att göra världens brakmiddag. Eller mamma kan få göra den.
Jag går ut en sväng på trappen och känner solens värme. En smula dåligt samvete dyker upp för att jag ligger nerbäddad i min säng en dag som denna. Men den känslan försvinner ganska fort.
Sen går jag och lägger mig i sängen igen.


It's all for you




Jag vill inte vänta, jag vill ha dig nu.

Making love in this club...?

Lagomt lugnt på krogen i natt, det kändes att det var dagen efter studenten. Folk var lite mer sansade.
Kände att det var perfekt, jag var för trött för att klara av 500 packade studenter en kväll till.

Vart och gjort av med pengar på stan. Jag måste sluta nu och inse att jag faktiskt inte är gjord av pengar.
Eller, kanske inte.
En kjol, skor, örhängen, tights, nagellack, solpuder och solglajjer blev det.
Känns nog ganska bra i själen ändå, när jag tänker efter.
Shopping är terapi. Det behövs i dessa dagar.

I veckan blir det inget jobb, uuuunderbart. Så jag drar till Stockholm och träffar mina skärgårdstjejer.
Lina & EP följer nog också med. Låter härligt. Sen blir det lugnt resten av veckan.


peace.


Not my name

Idag har jag sovit bort hela dagen. Nu är det fotboll, sen måste jag gå och göra mig i ordning.
Krogjobbet väntar ikväll med, as always nuförtiden.

Idag lyssnar jag på det här, HELA TIDEN!

12 juni

Idag har jag stressat som ingen aning. Hade en miljon saker att hinna med.
Men det blev utspark på Vasa senda mottagning hos min kusin. Det var jättetrevligt, sommarbuffé och jordgubbsvin.
Sedan tog jag mig till Emelie, som för övrigt var den fullaste student jag har sett.
Helt otrolig den tjejen- fullt ös medvetslös är hennes mellannamn numera.
Undrar om hon fortfarande håller.
Jag blandade drinkar hos henne som aldrig förr.  Nu är jag helt slut, ska lägga mig och läsa lite och sen blir det sova.
Ytterliggare lite studenter imorrn. Och sen blir det jobb på kvällen!




Du springer aldrig ifatt när jag väl är där,
Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
Nu kan det va försent, att säga som det är
.

Skitviktiga saker




Här sitter kanske sveriges tröttaste människa just nu.
Två och en halv timmes sömn i imorse efter jobbet på krogen. Sedan var det dags att dra sig till posten.
Jag kan säga att det tog minst fem minuter innan jag lyckades öppna mina ögon imorse när klockan ringde.
Och jag skämtar inte, all min kraft som jag lyckas spara gick åt till det.
Fy helvete.

Imorrn är det en fullspäckad dag. Två studentmottagningar, plus en sushimiddag med alex inplanerad.
Och innan det ska jag jobba.
Därför borde jag gå och lägga mig typ nu för att orka.
Men jag har en del att fixa först så att säga. Som att kolla på Frusna män söker kärlek.
Skitviktigt.

Singing sweet home alabama all summer long

När jag lyssnar på den här låten, (vilket jag gör 10 gånger om dagen. Jag ljuger inte!) så kan jag inte sitta still.
Det spritter av glädje i kroppen och jag blir helt galen.
Om jag ska lyssna på en låt resten av sommaren så är det den här!



jag står gömd längst in i baren.

Jag har nu sovit två timmar, och skulle verkligen behöva sova två till.
Men det är ganska svårt när det är 30 grader varmt i sovrummet. Och man kämpar för sitt liv för att få luft. Samtidigt som två katter ligger och nosar en i ansiktet. Jag är iallafall uppe på fötter nu.
Ikväll vankas jobb på krogen, det är studentfest. Det kommer bli hur grymt som helst!
Däremot är frågan hur grymt det kommer bli med två timmars sömn inatt...
Jag kommer vara otroligt lite människa imorrn på mitt andra jobb. Härligt.

Nu blir det nagelvård, och sedan en dusch.
Sedan ska jag duka middag framför fotbollen!

Ni har väl
hört? K-A-T-A-S-T-R-O-F

Den enda som verkligen älskar mig är du





Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär.
Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?
Du sa du behövde tid, du hade tid"

They made me go to rehab

Rehab hos Alex är inte som förut. Restaurang Kina har blivt ersatt av Österns pärla. Cellen har bytts ut till en våning på norr. Och Konsum har blivit bytt till Willys.
Inget är som förut. Och Lina har blivit lite rostig i rehabsvängarna. Hon bokar in en middag med släkten på en söndag.
Egentligen helt oförlåtligt, men vi ser genom fingrarna den här gången.
När vi har haft en hård helg, och en jobbig arbetsvecka väntar. Då är det rehab. Punkt jävla slut.




Veckan som kommer är fullspäckad.
Jobb till onsdag. På världens underbaraste arbete, posten. Sen blir det studentfirande i dagarna två.
Innan dess så ska jag även fira en födelsedag, köpa diverse saker, åka till ikea, ringa en miljon samtal.
Helt ärligt, det är så jäkla lockande att jag gör en kullerbytta i stolen jag sitter nu.
Och på toppen av det här så är det 30 grader varmt i mitt rum.
Jag kommer sova fenomenalt. It's true.
Nej, nu måste jag springa till sängen och sova.

Du är det vackraste jag drömt

Igår var vi på en dagstur till Åland. Underbart väder, trevligt sällskap och alkoholen flödade hela dagen.
Efter en hel del inköp av sprit så bar det av hem, för att byta om och sedan kastade vi oss på cyklarna till Nyströms för att grilla. Alkoholen fortsatte att flöda, och vid halv åtta snåret ringer dom från krogen och frågar om jag kan komma och jobba. Man är ju inte den som är den. Två ipren, x antal glas vatten och cola och två timmar senare var jag bakom baren.
Kvällen flöt på jättebra, och det var jäkligt roligt som vanligt.
Lina med sällskap kom förbi och beställde "jordgubbsmilkshake-drinkar"
Slutbetyget på den drinken blev en tia.
Det var väl tur det. Vi avslutade med Max, och jag dök i säng vid fyrasnåret.
Så jag sov bort typ hela dagen, fatta man ju.
Efter det har jag legat och slappat i solen. Käkat glass och läst. Nu känner jag att det är dags för en dusch. Ikväll väntar rehab med Alex.Vi måste ladda upp för en hård arbetsvecka.
Vi känner väl för kinamat med sushi till förrätt?

Vi är oslagbara

Igårkväll hade vi reunion nummer två. Trion.
Jag, Lina och Linn tog en spontanutgång. Det efter att Linn och Lina inte träffas på typ 9 månader.
Efter en snabbvisit i Linns nya suuuperhärliga lya, drog vi till slick.
Så jäkla härligt att få vara vi tre igen, som det var varje dag i två års tid.
Och i sånna här tider är det svårt att inte tänka tillbaka på studenten för ett år sen...







Nationaldagen

Igår var det full rulle hela dagen. Mer om det sen.
Nu ska jag gå och tvätta bort gårdagens fest, sen blir det födelsedagskalas för syrran.
Väldigt lugnt med andra ord.

Idag lyssnar vi på
Sean.

Sunshine

När man är så stressad som jag var i förra inlägget så behöver man sätta sig ner
ta ett jävla djupt andetag och börja planera om.
Så, nu har jag gjort det och den här dagen verkar bli bra ändå.
Inte lika stressig.
Nu ska jag ta tag i en av sakerna som stod på schemat. Dammsugaren.
Sedan ska jag ut och lata mig i solen, igen.

Let the sunshine in, säger jag bara.

En jävla torsdag.

Idag är det kaos. Stort jävla kaos faktiskt.
Jag vet inte hur jag ska hinna med allt.
Jävla skit.

Just nu

jag sitter nu i en bil som håller på att brinna upp av hetta. Det är fruktansvärt varmt. Har vart och gjort av med massa pengar. Nu, hem och äta mat. Later

Jag har inte varit ut än...

Det ser ut att vara härligt väder ute. Jag har inte varit utanför dörren än.
Jag har städat bort en hög med kläder, och chillat framför tvn.
Nu ska jag diska, sedan blir det köpis med mamma.
Det behövs typ lite förvaringslådor/hyllor/ställningar till alla mina kläder.
Och sen så behöver jag typ två par skor, och lite armband!

Later.

Tillsammans

Idag blev det en sväng på stan med Alex och Lina. Reunion för de tre vapendragarna.
Vi åt lunch, shoppade en hel del och fikade.
Sedan satt vi i Alex lägenhet och planerade. Helt galna planer vi har faktiskt.
Vi surrade hur länge som helst, och planerade och planerade. Jag ha ringen aning om vart det hela slutade med.
Men vad jag vet är att det handlar om en resa i vinter, och att vi måste spara pengar.
Sedan tog vi våran tripp till ica maxi, som numera är standard.
Jag köpte fem kilo kassler!!
Fråga mig inte varför...
Sedan drog jag och Alex till stugan och chillade på bryggan en sväng, innan Alex hade match.
Så jag kollade en halvlek sen gav jag upp. Så jäkla tråkigt. Och kallt.
Nu blir det lugnt hela kvällen, ska kolla på film. Factory Girl.
Får se om den är bra.
Sen om det är någon som har ett jobb till mig, kan ju höra av sig.

peace.

I wanna spend the night with you

Idag är jag glad, då behöver vi en glad låt!



Babylon

Sitter nu på mitt gamla arbete.
Posten.
Och det känns ganska bra faktiskt. Inte för att jag har saknat det är råtthålet så
himla mycket, men däremot så har jag saknat att känna mig bra på nånting.
För jag är ju bra på att dela ut post och stå i kassan.
Och det är det jag gör idag, står i kassan. Samtidigt som jag sneglar ut genom fönstret.
För någonstans i mig är det en liten jävlig människa som vill ut och cykla i det fina vädret.
Jag måste lära mig att tygla denna varelse. För när jag väl är där ute så är det fasiken inte roligt.
Inte nog med att jag måste vara inne fast det är så fint väder ute, jag måste dessutom jobba till
halv sju ikväll. Rena rama tortyren.
Ett bra avslut på den här dagen är att åka in till syd och lämna posten vid kvällskvisten, och möjligen träffa på
snyggingen som jobbar där på kvällarna. Men idag får jag inte den underbara uppgiften.



Detta är nog enda dagen jag jobbar den här veckan, otroligt tråkigt. Eller inte.
Har en himla massa planer för de närmaste dagarna. En, lite viktigare plan är att träffa Lina.
Som äntligen har tagit sig tillbaka till staden gud glömde.
Sedan måste jag även shoppa lite. Har lite för mycket pengar för att låta bli.
Och så behöver jag verkligen städa.
Kom ihåg att jag flyttade hem för två veckor sedan, och jag har fortfarande inte packat upp allt än.
Illa. Mycket illa.

Nej, om man kanske skulle ta och göra lite nytta här på jobbet.

Later folks.

Hungry eyes

Jag har bättrat på brännen något nu. Men jag insåg att sola ensam är kanske det tråkigaste som finns.
Ever. Man skulle ha sällskap att prata med. Fiskmåsarna är inte mycket till sällskap lixom.
Kollat på den där jäkla fotbollen nu. Väntar på mamma och pappa.
måste-ha-pizza-punkt-nu.

För jag kan inte flyga...

Nu undrar jag varför jag sitter inne. När det är typ  26 grader varmt ute..
Men jag har precis gått upp, och äter frukost för tillfället.
Jag ställde åtminstone klockan i morse för att inte missa alla soltimmar.
Men nu ska jag packa väskan med ipod, en bok, bikinin och melon så ska jag slänga mig på
gamla bettan och trampa ner till stugan. Väl där ska jag inte göra ett handtag, förutom att
steka i solen som en dåre.

Hoppas ni får en härlig dag!

Visst behöver vi en låt för den här dagen?