We want it all



Jag. Har. Ont. I. Öronen. AJ!
Vi var ju som sagt på en härlig världspremiär idag, inte dåligt.
Men herre min jävla gud. Det var vi och tjejer mellan 9-14 som var där. Och några enstaka föräldrar, och jag tycktes skymta några killar också. Ålder på dom är oklart.
Hursom. När den första bildrutan kommer upp då utbryter ett ramaskri i hela salongen. Småtjejerna blir helt  gaaaalna när Zac Efrons ansikte visar sig på skärmen. Ni kan inte förså hur det lät. Jag uppskattar att det hördes enda ut på på stortorget, och till och med lite längre. Det var helt sjukt, och vi kunde inget annat än att skratta. Det var otroligt sjukt.
Och det  tog inte slut där, det forsatte under hela filmen. Så fort denna man som för övrigt är äckligt snygg gjorde något speciellt, eller kom i närbild- då skrek tjejerna rakt ut.

Vi, som är lite äldre och lite mer lugna har inte varit med om något sånt här tidigare. Och vi frågade oss, vad är grejen lixom? Har dom aldrig sett en snygg kille förut?  Är det här det närmaste dom kommer en kille?
Och det förstår ja, det är kanske allt dom här brudarna får. En film med en snygg kille. Dom bygger upp någon slags drömbild om honom. Men egentligen, det är ju inte det som räknas. Man kan ju alltid få mer...
Men det är alltså såhär de reagerar på en het karl!
Väldigt roligt var det åtminstone, sällskapet gör mycket.


Kommentarer
Postat av: C

Brukar du inte höra det typet av skriket redan från garderoben på hangloose ibland med? haha ;)

2008-10-22 @ 22:08:30
Postat av: sara

Onsdagarna blir bara svårare och svårare att toppa!! haha Tack för en underbar kväll!! som hade kunnat sluta helt annorlunda!!!HAHA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback